Tuesday, December 21, 2021

Intian deittailupiirteitä

Intian deittailupiirteitä



He eivät vain ole mahtavia intialaisia ​​treffipiirteitä, he tekevät myös upeita kaunoreita. Ei voi hyvällä omallatunnolla syyttää kaikkea painajaisesta, joka seurustelee intialaisten miesten kanssa yksin miehen ovella. Intialaiset sinkut voivat olla hyvin vaatimattomia alkuja, mutta he ovat aina valmiita positiivisiin muutoksiin elämässään. Mutta miten erotamme todellisuuden fiktiosta? Kaikki huomio ei ole huonoa huomiota, intialaisia ​​treffipiirteitä.





Intian parhaat postimyyntimorsiamen palvelut



Vain siksi, että kaveri pingaa tyttöä, intialaisia ​​treffipiirteitä, se ei tarkoita, että hän olisi kiinnostunut hänestä romanttisesti tai että hänellä on taka-ajatuksia. Intialaiset tytöt menevät yli laidan arvioidessaan poikia, jotka lähettävät tekstiviestejä tai soittavat tytöille. Tarpeetonta sanoa, että miehet vihaavat sitä. Ehkä he haluavat vain olla ystäviä.


Tai ehkä he haluavat vain puhua. Anna heille köyhille tauko, äläkä tuomitse heitä kerrankin. Tytöt ja pojat voivat olla "vain ystäviä"?


Tämä, tytöt, on aivan kuin sanoisi, että jokainen lyhyttä hametta käyttävä tyttö on lutka. Intian deittailupiirteitä jälkimmäinen kuulostaa kamalalta ja naurettavalta, kun oletat jokaisen miehen olevan ahdistelija ja raiskaaja on yksinkertaisesti tyhmä.


Samaa mieltä, että maassa on ollut liian monia tapauksia aattona kiusaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä myöhään, mutta se ei intialaisia ​​treffipiirteitä tarkoittaa, että jokainen mies katsoo sinua likaisilla aikeilla. Yritä vain ajatella, että mies on normaali. Pojat vihaavat sitä, kun tuomitset intialaisia ​​treffipiirteitä ilman mitään syytä. Intialaisnaisilla on yleensä kaksoisstandardit miesten suhteen.


Vaikka naisten on hyvä katsoa ja ihailla miehiä avoimesti, intialaisia ​​treffipiirteitä mies niin paljon kuin yrittää edes katsoa naista, emmekä puhu ilkeilemisestä tai himokkaasta tuijottelusta, hän on leimattu halpaksi ja despoksi. Emme kannusta miehiä tuijottamaan naisia ​​täällä, mutta naiset tarvitsevat intialaisia ​​treffipiirteitä ymmärtää, että joskus, aivan kuten hyvännäköinen tai äärimmäisen reipas mies vangitsee heidän huomionsa, äärimmäisen kaunis tai viehättävä nainen kiinnittää miesten huomion.


Kaikki huomio ei ole huonoa huomiota. Mene ehdottomasti lyömään kaveria, jos hän ylittää hänen rajansa. Mutta jos hän katsoo sinua ohimennen, hän luultavasti ajattelee vain, kuinka kauniilta näytät. Sitten olet poissa hänen ajatuksistaan. Ilmeisesti miehiä ärsyttää se, että tyttöjen on täysin hyväksyttävää katsoa miestä ja joskus jopa kommentoida ja nauraa ryhmissä, mutta uskaltaa mies yrittää jopa hymyillä tytölle. On 2000-luku, naiset.


Ja intialaiselle naiselle se on vapautumisen aikaa. Naiset seisovat rinta rinnan miesten kanssa, ja kuitenkin, kun kyse on asioista, kuten sulhasen avioliitosta, tärkein asia tytölle on miehen palkka. Tietenkin tarvitset rahaa selviytyäksesi näinä inflaation aikoina, mutta odotat intialaisia ​​treffipiirteitä kaveri olla sokeria daddy on vain väärin. Jos nainen ansaitsee, hänen on myös osallistuttava perhe- ja kotimenoihin.


On niin väärin odottaa miehesi maksavan joka kerta vain siksi, että hän on mies! Miehet eivät odota naisten maksavan, mutta he vihaavat sitä, kun naiset tuomitsevat heidät lompakon koon perusteella tai odottavat heidän maksavan jokaisen laskun. Vielä tärkeämpää on, että itsenäisyys on siistiä, intialaisia ​​treffipiirteitä. Termi "feminismi" Intiassa on saanut mielenkiintoisia konnotaatioita.


Vaikka feminismi jossain määrin edistää miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, naiset käyttävät feminismiä syyttääkseen kaikesta ja kaikesta miehiä. Lisäksi naiset väittävät usein olevansa yhtä hyviä ja yhtä vahvoja intialaisia ​​treffipiirteitä miehiä tietyissä asioissa, kuten kotitöissä ja työpaikalla.


Mutta aina kun naisia ​​pyydetään tekemään intensiivistä työtä tai tekemään raskaan työn, he pyyhkäisevät sen pois sanomalla, että se on miehen tehtävä. Tasa-arvon tulee olla läsnä kaikilta osin.


Vaikka miehet eivät odota naisten tarttuvan miekkoihin tai hyppäävän katoilta, he vihaavat naisia, jotka itkevät feminismiä joka kolkassa ja heittävät sitten kaiken kovan työn miesten harteille, intialaisia ​​treffipiirteitä. Vaikka miehen ei todellakaan ole okei kommentoida naisen vaatteita tai pukeutumiskykyä, naiset harjoittavat lutkailua ilman päämäärää. Lausunnot, kuten "Hän on niin lutka", "Näitkö mitä hänellä oli yllään", "OMG, se huora" ovat yleisiä naisten keskuudessa.


Jos naiset voivat sanoa keskenään noin halventavia asioita ja kommentoida muiden naisten pukeutumista, se ei ole vain moraalisesti väärin, vaan se ärsyttää miehiä loputtomasti. Naiset itse loukkaavat omia ystäviään tai tuttaviaan ja syyttävät sitten koko miehiä.


Jos et halua miehen kommentoivan naisen pukeutumiskykyä, sinulla ei ole minkäänlaista oikeutta kommentoida myös hänen pukeutumistaan. Toisaalta naiset haluavat miesten kohtelevan heitä tasavertaisina.


Toisaalta ne toimivat ikään kuin ne olisivat valmistettu herkästä posliinista. Jos odotat tasa-arvoa, saat sen. Jos haluat olla hädässä oleva neito ja haluat hurmaavan prinssi pelastavan sinut, älä yritä olla joku, jota et ole, vaan näytä itseäsi intialaisia ​​treffipiirteitä vahva, intialaisia ​​treffipiirteitä, itsenäinen nainen.


Älä myöskään odota miesten halaavan sinua vain siksi, että olet nainen. Miehet vihaavat sitä, kun yksinkertaistat kaikkialla ja odottavat heidän alkavan levittää punaista mattoa puolestasi. Jos olet nähnyt liikaa Bollywoodia, on aika tarkistaa todellisuus. Miehet eivät vain pidä, vaan myös ihailevat naisia, jotka pystyvät seisomaan omilla jaloillaan eivätkä juokse kumppaninsa luo jokaisen elämän pienen vauhdin takia. On aivan ok, että tytöillä, joilla on kumppani, on paljon miespuolisia ystäviä.


Mutta jos sitoutuneessa suhteessa oleva mies viettää aikaa tyttöystäviensä kanssa, intialaisia ​​treffipiirteitä, hänet tuomitaan välittömästi luonteettomaksi. Miehen täytyy jakaa elämänsä jokainen pieni yksityiskohta tytön kanssa, mutta hän ei voi vaivautua siihen, intialaisia ​​treffipiirteitä. Ilmeisesti pojat vihaavat sitä tosiasiaa, että vaikka tytöillä on oikeus saada miesystäviä, kun he ovat parisuhteessa, miehet eivät voi. Tai ei pitäisi. Miehet voivat jakaa puhtaasti platonisen suhteen tyttöystäviensä kanssa ja olla rakastavassa suhteessa tyttöystävänsä kanssa.


Tyttöystävä. Siinä on eroa. On paljon intialaisia ​​tyttöjä, jotka opiskelevat korkeammin ja saavat parempia työpaikkoja. Ei siksi, että he olisivat kunnianhimoisia tai vain kiinnostuneita oppimisesta. Mutta saada rikkaita, hyvin koulutettuja aviomiehiä. Nykyaikana miehet haluavat kumppaninsa olevan tasavertaisia, jonkun, jonka kanssa he voivat jakaa elämänsä kaikki osa-alueet.


miehet intialaisia ​​treffipiirteitä koulutetut naiset, jotka seisovat omilla jaloillaan, intialaisia ​​treffipiirteitä. Intian deittailupiirteitä sanoa, että jos nainen ei todellakaan ole kiinnostunut tuosta MBA-tutkinnosta, mutta hän on juuri hankkinut rikkaan miehen, mies suuttuu, kun hän saa tietää.


On todella häpeällistä, että naiset turvautuvat sellaisiin halpoihin temppuihin vain ollakseen hyvässä kunnossa, intialaisia ​​treffipiirteitä. Mikset käyttäisi sitä tutkintoa ansaitaksesi oman mojovan palkkasi ja elääksesi haluamaasi elämää, rakas nainen?


Youtuben nimi: Pyaar Ka Punchnama - Elokuvan paras kohtaus - HD, intialaisia ​​treffipiirteitä. Luotto: Quora. Videot Uutiset Intia. Uusimmat tarinat. Yhteiset varat. X:n arvoinen. Tiede ja Tulevaisuus. Ihmisen etu. Sosiaalinen merkitys. Terveellinen elämä. WHO Intian deittailupiirteitä Are. KETÄ ME OLEMME 6 vuotta sitten. Rutu Ladage Päivitetty 22.6,intialaisia ​​treffipiirteitä, IST. Youtuben nimi: Pyaar Ka Punchnama - Elokuvan paras kohtaus - HD-luotto: Quora.


Keskustelu 0 Aloita keskustelu, älä tulipaloa. Postaa ystävällisesti. Lähetä Kommentti. Pelaa tietokilpailua. Powered By. com-sivuston tietosuojakäytäntö on päivitetty vastaamaan Euroopan unionin uusia tietomääräyksiä.


Tarkista ja hyväksy nämä muutokset alla jatkaaksesi verkkosivuston käyttöä. Käytämme evästeitä varmistaaksemme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Suostun näkemään räätälöityjä mainoksia, jotka on räätälöity minulle intialaisia ​​treffipiirteitä.





treffisähköpostiyhteys



Kurjuutemme lisäämiseksi useimmat heistä myös kierrättävät alusvaatteensa käyttämällä niitä nurinpäin. Oksensi kasvot. Sylkemis- ja kusi-oireyhtymä: Olemme nähneet miesten pysäyttävän autonsa keskellä ruuhka-aikaliikennettä, avaavan kärpäsensä, vetäytyvän ulos ja pitävän tiellä julkisesti. Rehellisesti sanottuna, odottavatko he seisovia suosionosoituksia?


Etiketti: Intialaisten miesten on vielä opittava avaamaan ovia, pudottamaan meidät kotiin, odottamaan, kunnes olemme pukeutuneet. Ja vain tietääksesi, olisit typerää odottaa "Please" tai "Kiitos". Sukupuoli: Kotoisin Kama Sutran maasta, meillä on häpeä myöntää, että intialaiset miehet eivät tiedä mitään naisen kehosta, saati sitten, että he ovat tietoisia siitä, mitä sängyssä tulee tehdä.


Valitettavasti emme ole pornotähtiä, emmekä pidä seksistä sillä tavalla! Anti-ystävät: Miksi he aina pelkäävät tavata ystäviämme? Onko se turvattomuutta, ego-ongelmia tai alemmuuskompleksia? Ole mies ja kohtaa se tosiasia, että meillä on elämä ja on okei olla mukana siinä. Omistushalu: Älä tapaa ystäviäsi, älä mene siihen paikkaan, älä työskentele siinä toimistossa, älä syö sitä. Keitä ihmettä he luulevat olevansa?


Emme todellakaan tarvitse kahta isää. Hänen kastinsa: Ette molemmat ole samaa kastia, joten se ei toimi? Mitä, elämmekö s? Muut vaihtoehdot: He ovat kanssasi, mutta heillä on silti oikeus tuijottaa ohikulkevia naisia. Venerealistiset tuijotukset ovat intialaisten miesten mukaan anteeksiantavia. Monille nuorille intialaisille tämä on kuitenkin erittäin ärsyttävää ja järkyttävää. Vieraita tulee kohdella kunnioituksella ja parhaalla vieraanvaraisuudella niin paljon kuin mahdollista.


Intiaanit rakastavat vieraita ja saavat heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Heillä on jopa sanonta, joka pohjimmiltaan pitää vieraansa jumalana. Lahjous on hyvin yleistä Intiassa. Tämä ärsyttää monia intialaisia, mutta ilman lahjusta kestää kauan saada haluamansa. Mielenkiintoinen intialainen ominaisuus ja piirre on, että he usein syyttävät muita ihmisiä melkein kaikesta.


Sen sijaan he etsivät syntipukkeja kantamaan syyt. Se ei ole koskaan heidän vikansa. Muut kuin ihmiset, he saattavat jopa syyttää ei-eläviä asioita. Lue myös: Kansainvälisen avioliiton edut ja haitat. Nämä ovat siis intiaanien yhteiset ominaisuudet ja piirteet. Tietysti jotkut voivat olla poikkeuksia, koska jokainen on erilainen omalla tavallaan. Sisältö 1 Intian ominaisuudet ja piirteet 1.


Hyvät silmät 1. Kunnioita vanhempiaan 1. Hidas 1. Tykkää tuomarista 1. Hyvä neuvottelemaan 1. Rakastaa ruokaa 1. Tykkää vertailla 1. Kohtele vieraita kunnioittavasti 1. Lahjous 1. Muiden ihmisten syyttäminen 2 lisäominaisuutta ja piirrettä, jotka on tiedettävä intialaisesta. Asiaan liittyvä sisältö. Katso tämä video! Millaisia ​​intialaiset miehet ovat seurustelun suhteen? Ei fani? No, epämukavaa hän vaatii säälittävästi tietää, miksi tytöt matkustavat aina laumassa. Tämä pätee kaksinkertaisesti intialaisiin miehiin, he eivät ole täysin kehittyneet gorillojen laumarehunhakuvaiheesta.


Itse asiassa, koska Premamin jälkeen pidetty karvaton ulkonäkö, saatat saada anteeksi, jos luulet gorillojen muuttaneen Intian kaupunkeihin! He liikkuvat ryhmissä – jengi on osuvin heidän kollektiivisen käyttäytymisensä huomioon ottaen. He jopa ylittävät kadun jenginä!


Voit olla varma, että jokainen ele, jokainen sana, jokainen hymy, jokainen katseesi leikataan, ei liian lempeästi, kun olet poissa kuvasta. Jokainen yritys jatkaa keskustelua tapaamisen jälkeen on kilpailu huomiosta susilauman ja sinun välillä. Saatat jopa oikein olettaa, että susilauma ohjaa keskustelua lopetuspäiväänsä! Jokainen intialainen mies ajattelee, että hänen arvokkuutensa alapuolella on myöntää, että hän todella haluaa nauttia seurastasi ja haluaa tutustua sinuun paremmin tai että sinulla on muita parempia vaihtoehtoja.


Jos romanssi jatkuu, seuraava esitys on vaaleanvihreä hirviö, mustasukkaisuuden veli, hän on tummanvihreä, herra Possessiveness.


Hän haluaa tilin jokaisesta sekunnista, ettet ole yhdessä. Hän haluaa tietää ystäväryhmiesi kokoonpanon, kuinka monta tyttöä, kuinka monta poikaa, kuinka moni heistä on osunut sinuun, kuinka monta olet katsonut myönteisesti ja niin edelleen ja niin edelleen. Saat kuvan, joo? Ennen kuin panostat liian syvästi suhteeseen, ota selvää, missä olet!


Sanotaan, että olet edelleen käynnissä, nyt tulee viimeinen sopimuksen katkaisija. Hän haluaa sinun tapaavan hänen vanhempansa, hänen sisaruksensa, ystävänsä, hänen suosikkiopettajansa, käytännössä kaikki! Mutta tässä on ydin: hän haluaa sinun tekevän vaikutuksen jokaiseen, jota kohtaan hänellä on pienintäkään kunnioitusta tai kiintymystä. Hän haluaa sinusta yhtäkkiä kameleontti, tottelevainen potentiaalinen morsian äidilleen, viileä hemmotteleva kakara sisaruksilleen ja viileä hienostunut kollegoilleen, todella loputon lista.


Ei voi hyvällä omallatunnolla syyttää kaikkea painajaisesta, joka seurustelee intialaisten miesten kanssa yksin miehen ovella. Intialainen yhteiskunta kokonaisuudessaan on syyllinen joihinkin intialaisten miesten seurustelun koettelemuksiin. Tämä on yhteiskunta, jossa ystävänpäivänä julkisesti hengailla keskenään riippumattomat pojat ja tytöt voivat mennä pakkonaimisiin! Seurustelun käsitettä ei ole täällä. Avioliitto on olemassa ja avioliitto on kahden perheen välinen, ei kahden yksilön välinen.


Perheen pää päättää kenen kanssa ja milloin mennä naimisiin pitäen patriarkaatin hyvin ja todella hengissä. Nettotulos? Muista kuinka innoissaan äiti on, kun vauva ottaa ensimmäisen askeleensa? No, intialainen äiti kantaa sen aikuisuuteen. Minulla on paras tarina havainnollistamaan tätä. Äiti tekee viipymättä erän ja toimittaa hänelle hänen korkeakoulussaan. Samoin Chennai-äiti oppii valmistamaan Ghatiyaa puhelimitse ja toimittaa sen Jaipuri-pojalle Chennaissa.


Toivon, että nykyinen sukupolvi on jonkin verran pahoin mainoksesta, mutta epäilemättä oli monia äitejä, joilla oli yliopisto-ikäisiä poikia, jotka vuodattivat tunteellisia kyyneleitä. Lopullinen syy kaikkiin intialaisten miesten seurustelun koettelemuksiin?


Jokaisen intialaisen, erityisesti miehen, luontainen kulttuurinen ylivoimakompleksi! Ydinaseet? Meillä oli se Ramayana-aikoina, lue vain kirja. Parannus syöpään? Sushruthalla oli se, sinun tarvitsee vain löytää se uudelleen.


Mistä tahansa metallista kultaan? Kuinka arvelet Sri Padmanabhaswamyn temppelin hankkineen niin paljon kultaa?? Se tekee intialaisista miehistä mielivaltaisia ​​ja sietämättömiä varsinkin silloin, kun he yrittävät todeta, kuinka mahtava saalis he ovat.


Hei, jos yrität ottaa selvää intialaisten miesten seurustelusta, etsit luultavasti muutakin kuin pelleilyä, haluat löytää YKSI. Jopa nykyajan oraakkelin Wikipedian mukaan deittailu on sosiaalinen rakennelma sopivan kumppanin löytämiseksi avioliittoon. Vaikeudet omavaraisuuden tiellä uudessa maassa tai uudessa kaupungissa, josta he ovat löytäneet työpaikan, naiskollegat, jotka suorittavat rinnakkaisia ​​rooleja ohjelmistotöissä, Ariel ShareTheLoadin kaltaiset mainokset saavat intialaiset miehet istumaan ja ymmärtämään, että heidän on tehtävä enemmän kuin olla sohvanlämmitin kotona.


Intialaisten miesten kätkö kasvaa myös länsimaissa, he ovat yleensä hyvin koulutettuja, hyvin työllisiä ja pitävät kiinni vuosisatoja vanhasta perinteestä elää varojensa mukaan. Toisin kuin appivanhemmat, hän ei pidä sinua paholaisena, kun kuritat lastasi. Nyt he ovat intialaisen tekoälyn startup-yrityksen Mad Street Denin perustajia.


Miehet, jopa intialaiset miehet, pitävät naisia ​​yhä enemmän tasa-arvoisina kumppaneina. Ja on myös aika, tämä on loppujen lopuksi Ardhanareeswaranin maa. Pieni hellä, rakastava hoito tekee hyvää sielulle.


Loput voidaan aina kouluttaa pois! Mennään tässä perusasioihin, naiset. Olemme biologisesti pesiä. Loppujen lopuksi olemme tässä pelissä löytääksemme kumppanimme ja rakentamassa pesämme. Luet tätä myös täällä, Jodi Logik -blogissa, koska haluat asettua yhden kanssa. ONE-laitteen kelaamiseen on kolme vaihetta:. Katso selkeiden asioiden, kuten ulkonäön, koulutuksen, sosiaalisten kerrosten, pidemmälle. Voiko hän saada sinut nauramaan? Voiko hän myöntää olevansa väärässä?


Saako hän ystäväsi tuntemaan olonsa mukavaksi? Jos kyllä, on aika tutkia saalista. Lisäksi on aina hyvä oppia uusia asioita, hankkia uusia taitoja. Tätini oppi vähän kriketistä, kun hän oli naimisissa setäni, innokkaan fanin ja kunnon pelaajan kanssa. Tutki hänen ystäviään, tunnista läheiset ja tutustu heihin paremmin. Miehet ovat erittäin hyviä säilyttämään ystävyyssuhteita, on mahdollista, että pysyt läheisinä vuosikymmenien kuluttua. Tunnista hänen suosikkielokuvansa, -kirjansa ja -musiikkinsa. Ne eivät ehkä vastaa makuasi, mutta ne antavat syvemmän käsityksen hänen luonteestaan.


Nyt kun olet tutkinut saalistasi melko hyvin, on aika valmistaa syötti. Jaa hänet erittäin anteliaasti ystävilleen, vietä jopa aikaa hänen lähimpiensä kanssa.

No comments:

Post a Comment