Tuesday, December 21, 2021

Död av clinton bekant i washington dc

Död av clinton bekant i washington dc



Tully verkade ha dött av naturliga orsaker. Ditt meddelande. Det första förkylningsfallet går tillbaka till den 30 augusti, då detektiver säger att årige Charles Boulware knivhöggs till döds strax före kl. Chef Leslie Parsons, som leder Metropolitan Police Department's Investigative Services Bureau. Bunch var en inflytelserik texan som dog av ett uppenbart självmord med skott.





Navigering



av Jeff Dunetz 26 juli, PoliticsU. Roliga saker händer alltid med Bill och Hillary Clinton, vänner har denna otäcka vana att dyka upp. Min vän Tami Jackson har sammanställt en lista och beskrivning av 47 Clinton-vänner vars död verkade lite udda.


Vi kommer att dela dem under de närmaste dagarna. Nedan är de tio första. Gästinlägg av Tami Jackson. McDougal var en dömd Whitewater-partner till Clintons som dog av en uppenbar hjärtinfarkt, medan han satt i isolering. Han var ett avgörande vittne i utredningen av den särskilda åklagaren Ken Starr. Cannon skrev den 9 mars, James B. McDougal, en tidigare Clinton-affärspartner som hade samarbetat med den oberoende advokaten Kenneth W.


Starr i Whitewater-utredningen, dog i går på ett federalt fängelsesjukhus i Texas. Han var McDougal, som led av hjärtsjukdom och blockerade artärer, dog av hjärtstillestånd, sa justitiedepartementet.


I Vita huset gjorde presidenten ett uttalande som hänvisade till de första åren av hans vänskap med McDougal. Pengarna återbetalades aldrig, och åklagare hävdade att en del av dem användes för att stödja Whitewater Development Corp. När Jim McDougal fördes ut ur ensamheten, död av clinton bekant i washington dc, istället för att försöka defibrillera sitt hjärta med utrustning till hands på anläggningen kördes han över till John Peter Smith-sjukhuset.


Mahoney var en före detta praktikant i Vita huset som mördades i juli på en Starbucks Coffee Shop i Georgetown, Washington, D. Mary hade själv fem kulor i sig, från minst två olika vapen, troligen med ljuddämpare. Totalt avlossades 10 skott; ingen av dem hördes av grannar i död av clinton bekant i washington dc tättbefolkade Georgetownsektionen. Det fanns inga tecken på tvångsinträde. En rapport sa att kaféet fortfarande var låst när kropparna hittades nästa morgon.


Foster var rådman i Vita huset och kollega till Hillary Clinton vid Little Rock Rose Law Firm där Clinton var partner. Han dog av en skottskada i huvudet, vilket bedömdes som ett självmord. Han var på väg att vittna mot Hillary om de register som hon vägrade att överlämna till kongressen.


Han rapporterades ha haft en affär med Hillary. En måndagskväll i juli hittades den årige advokaten Vince Foster död i en park nära Washington DC. Det var samma självmordsmetod som användes av en marinofficer i filmen A Few Good Men död av clinton bekant i washington dc som Foster nyligen var känd för att ha sett.


I filmen hade officeren tagit livet av sig död av clinton bekant i washington dc han var upprörd över att ha vittnat mot sin befälhavare, död av clinton bekant i washington dc.


I verkliga livet var Vince Foster upprörd över utsikten att bli grillad över Hillary Clintons skumma affärer. Ett klart fall av självmord alltså. Eller var det? Allt eftersom månaderna gick började det växa fram vilda rykten om att en mördare hade mördat honom för att han visste för mycket.


Brown var handelsminister under Clinton och den tidigare DNC-ordföranden. Han ska ha omkommit i en flygolycka. Vid tidpunkten för sin död utreddes Brown och talade offentligt om sin vilja att sluta ett avtal med åklagare, död av clinton bekant i washington dc. Resten av personerna på planet dog också. Några dagar senare begick flygledaren självmord. Jack Cashill skrev:.


När jag först hörde talas om Ron Brown-plankraschen i antog jag att det var just det - en krasch, en olycka. Jag kom också att se hur djupt – och medvetet – bristfällig utredningen av hans död var. För att säkra det var jag tvungen att gå igenom lagen om informationsfrihet. Djupt i rapporten finns några häpnadsväckande avslöjanden, av vilka ingen någonsin hade avslöjats i media. Flygvapnets rapport avslöjade också Enron-kopplingen. Även om flygolyckan var oavsiktlig, dog Brown och 34 andra för inget högre syfte än att säkra en sweetheart-affär mellan en fascistisk diktator och ett notoriskt korrupt amerikanskt företag.


Återigen, det finns mycket mer än vad som kan avslöjas här. Raiser, en stor aktör i Clintons insamlingsorganisation, dog i en privat flygkrasch i juli Victor Raiser II, finansmedordförande i Gov. Han var 52 och bodde i Washington. Flygplanet, ett De Havilland Beaver sjöflygplan, gick ner nära staden Dillingham, mil sydväst om Anchorage, och dödade Mr.


Raiser och hans årige son, R. Montgomery Raiser, tillsammans med tre andra passagerare. En sjätte passagerare och piloten skadades. Victor Raiser 2d, finansmedordförande för Gov. Han var 52 år gammal och bodde i Washington.


Flygplanet, ett de Havilland Beaver sjöflygplan, död av clinton bekant i washington dc, gick ner nära staden Dillingham, mil sydväst om Anchorage, död av clinton bekant i washington dc, döda Mr. Raiser såväl som hans årige son, R. Montgomery Raiser och tre andra passagerare. Tulley var den demokratiska nationella kommitténs politiska chef som hittades död på ett hotellrum i Little Rock, Ark.


Han var 48 år gammal. Rättsläkare Steve Nawojczyk från Pulaski County sa att Mr. idag av en piga på hotellet där han bodde i Little Rock. I väntan på resultatet av en obduktion, sa rättsläkaren att Mr. Tully verkade ha dött av naturliga orsaker.


Tully var bland de mest passionerade och intensiva av en generation av demokratiska politiska yrkesverksamma som ägnade mycket av sina liv åt att återta Vita huset. Han arbetade i varje presidentval sedan han flyttade till Little Rock i höstas för att hjälpa till i Gov. Ronald H. Willey, en Clinton-insamling, hittades död i november djupt inne i skogen i Virginia med en skottskada i huvudet, vilket bedömdes som ett självmord.


I en ny bok som påstår en kampanj av förtal och hot orkestrerad främst av Hillary Clinton, riktar Kathleen Willey ett finger av misstänksamhet mot det tidigare första paret för hennes makes död, död av clinton bekant i washington dc, som troddes ha tagit livet av sig. Han sköts ner i sin bil i en öde korsning utanför Little Död av clinton bekant i washington dc. Efter att han dog togs filerna bort på mystiskt sätt från hans hus.


KATV Channel 7 rapporterar:. Och jag frågade henne vad som hände och hon berättade att han var död. Han skulle ha fyllt 67 år den 3 juli. Hon var 26 år när han mördades. Läs denna berättelse om händelser av Ambrose Evans-Pritchard:. Det var en nyhetsbulletin på den lokala stationen i Little Rock. Vincent Foster, en barndomsvän till presidenten, hade hittats död i en park utanför Washington.


Tydligen självmord. Han skulle packa en pistol för att hämta posten. På natten fortsatte han att slita oroligt i sina ögonbryn och plundrade sin frus valiumpiller, död av clinton bekant i washington dc, Jane, som kämpade med multipel skleros. Två månader senare, i september, åkte Jerry och Jane på en karibisk kryssning. Han verkade lugnare. Vid en av öarna gick han för att sköta några affärer på en bank.


Hon trodde att det var Grand Cayman. De återvände till sitt hem i lantliga förorter till Little Rock i september. På vägen tillbaka, vid klockan 12.00, stannade en vit Chevrolet Caprice bredvid honom på Chenal Parkway. Innan Parks hann sträcka sig efter sin. Parker stannade i korsningen av motorvägen. Den tjocka medelålders mördaren hoppade ut och avslutade honom med en 9 mm pistol – ytterligare två skott i bröstet på blankt håll.


Flera vittnen såg med häpnad när den nonchalanta beväpnade mannen gick med sin medbrottsling i den väntande bilen och skyndade iväg. Det tog ytterligare tre månader innan nyheten om mordet på Jerry Luther Parks nådde mig i Washington. U. nationella medier var i stort sett omedvetna om historien, vilket förvånade mig eftersom Parks hade varit ansvarig för säkerheten vid Clinton-Gores kampanjhögkvarter i Little Rock.


Bunch var en inflytelserik texan som dog av ett uppenbart självmord med skott. Wilson hittades död i maj efter ett uppenbart självmord genom hängning. Som skrivet av Washington City Paper:.


Den 19 maj, D.





singel gratis kristen dejtingtjänst



I en ny bok som påstår en kampanj av förtal och skrämsel orkestrerad främst av Hillary Clinton, riktar Kathleen Willey ett finger av misstanke mot det tidigare första paret för döden av hennes man, som troddes ha tagit sitt liv. Han sköts ner i sin bil i en öde korsning utanför Little Rock. Efter att han dog togs filerna bort på mystiskt sätt från hans hus.


KATV Channel 7 rapporterar:. Och jag frågade henne vad som hände och hon berättade att han var död. Han skulle ha fyllt 67 år den 3 juli. Hon var 26 år när han mördades. Läs denna berättelse om händelser av Ambrose Evans-Pritchard:. Det var en nyhetsbulletin på den lokala stationen i Little Rock. Vincent Foster, en barndomsvän till presidenten, hade hittats död i en park utanför Washington.


Tydligen självmord. Han skulle packa en pistol för att hämta posten. På natten fortsatte han att slita oroligt i sina ögonbryn och plundrade valiumpiller från sin fru Jane, som kämpade mot multipel skleros. Två månader senare, i september, åkte Jerry och Jane på en karibisk kryssning.


Han verkade lugnare. Vid en av öarna gick han för att sköta några affärer på en bank. Hon trodde att det var Grand Cayman. De återvände till sitt hem i lantliga förorter till Little Rock i september. På vägen tillbaka, vid klockan 12.00, stannade en vit Chevrolet Caprice bredvid honom på Chenal Parkway. Innan Parks hann sträcka sig efter sin. Parker stannade i korsningen av motorvägen. Den tjocka medelålders mördaren hoppade ut och avslutade honom med en 9 mm pistol – ytterligare två skott i bröstet på blankt håll.


Flera vittnen såg med häpnad när den nonchalanta beväpnade mannen gick med sin medbrottsling i den väntande bilen och skyndade iväg. Det tog ytterligare tre månader innan nyheten om mordet på Jerry Luther Parks nådde mig i Washington. U. nationella medier var i stort sett omedvetna om historien, vilket förvånade mig eftersom Parks hade varit ansvarig för säkerheten vid Clinton-Gores kampanjhögkvarter i Little Rock. Ashe, 61, en politiker och tidigare president för FN:s generalförsamling, pumpade järn i sitt hem i Dobbs Ferry, New York den 22 juni när han gick ner i vikt.


Det hade varit väldigt pinsamt. Bunch var en inflytelserik texan som dog av ett uppenbart självmord med skott. Lucas, 38, en advokat som stöttade Bernie Sanders, hittades död den 2 augusti på badrumsgolvet i sin lägenhet i Washington DC. Bara en månad tidigare hade han försökt delge Wasserman-Schultz papper i ett bedrägerifall som hävdade att partiet orättvist hade gynnat Hillary Clinton i primärvalen framför Sanders.


Listan över dödsfall i samband med personer som hade arbetat med Clinton upprättades ursprungligen av högerradiopersonligheten Linda Thompson. Även hon dog i början av maj. Hon var 56 år när hon tog en överdos av medicin utskriven för en gastric bypass-operation som hon hade genomgått mer än ett decennium tidigare. Wilson hittades död i maj efter ett uppenbart självmord genom hängning. Som skrivet av Washington City Paper:.


Den 19 maj, D. Regeringen förlorade en av sina tidiga hemmastyre-era ledare och mest framgångsrika lagstiftare. Rådsordförande John A. Wilson hittades död i källartvättstugan i sitt hem i sydväst av sin fru Bonnie och chaufför. Hans död, som härskades som ett självmord av Metropolitan Police Department, skickade chockvågor genom D.


politiska scenen, där Wilson var ett år gammal veteran. Den mångårige rådsmedlemmen i avdelning 2, som övertog rådets ordförandeskap i , var känd för sitt eget märke av fräck politik. Var och en av dessa dödsfall verkar ha haft ett moln av mystik kring händelsen. I vissa fall sköts offren avrättningsstil, med skjutvapen utrustade med dämpare.


Allmänheten borde fråga hur vanligt det är att ett par, som Bill och Hillary, råkar känna 47 personer som dog våldsamma och mystiska dödsfall? Ex-frun till Arkansas Trooper Danny Ferguson, årig Kathy Ferguson, hittades död i maj i sitt vardagsrum med ett skott mot högra tinningen. Det bedömdes som ett självmord trots att det fanns flera packade resväskor som om hon skulle gå någonstans. Danny Ferguson var medåtalad tillsammans med Bill Clinton i Paula Jones-processen, och Kathy Ferguson var ett möjligt bekräftande vittne för Paula Jones.


Los Angeles Times rapporterade:. Ex-frun till en statlig trupp som är en medåtalad i en rättegång om sexuella trakasserier mot president Clinton dog i ett uppenbart självmord. Kathy Ferguson, 37, hittades död av en skottskada i högra tinningen tidigt på onsdagen hemma hos sin pojkvän, säger Mark Malcolm, chefsbiträdande rättsläkare för Pulaski County. Kathy Ferguson 10 maj, vittne till Clintons affärer "Suicide by gunshot"-bild.


Shelton, en Arkansas State Trooper, var fästmö till Kathy Ferguson. Han kritiserade sin fästmös självmordsbeslut och hittades död i Sherwood, Arkansas, den 12 juni, av en skottskada som låg utspridda på hans fästmös gravplats.


Polisrapporten visade att ingångspunkten för dödsskottet var bakom höger öra och att utgångspunkten var bakom vänster öra. Baugh dog genom att ha hoppat ut genom fönstret i en hög byggnad i januari. Hans lagpartner ska ha begått självmord en månad senare.


Los Angeles Times skriver om hans klient, Dan R. Lasater:. Dan R. Lasater, en vän och insamlare från Arkansas som har visat sig vara pinsamt för president Clinton, gjorde sitt bästa i onsdags för att kompensera för tidigare fel i ett framträdande inför senatens Whitewater Committee. Lasater, en dömd kokainanvändare och distributör, erkände fritt att han hade lobbat Clinton som guvernör och hade bidragit till hans statliga kampanjer i ett försök att vinna affärer för sin obligationsgarantiverksamhet.


Martin var en revisorsunderleverantör för CIA och dog den 23 oktober. Anmärkningsvärt: Martin ska ha kunskap om narkotikasmugglingen av Barry Seal, Mena Arkansas Airport. Seal dog av tre skottskador. Återigen indikerade flera rapporter att Florence Martin, vid tidpunkten för sin död, hade kontot och PIN-numren för ett Fuji-bankkonto på Caymanöarna i namnet Barry Seal som innehöll 1.


Omedelbart efter hennes död flyttades pengarna till Jungfruöarna. Coleman hade enligt uppgift en affär med Bill Clinton när han var Arkansas justitieminister. Hon dog av en skottskada i bakhuvudet, vilket bedömdes som ett självmord.


Hon var gravid vid tiden för sin död. Suzanne Coleman Hon hade en affär med Bill Clinton medan han fortfarande var justitieminister i Arkansas. 15 feb, , officiell rapport hävdar självmord, men hon sköts i bakhuvudet.


Hon var också gravid i 7 månader, hon sa att Bill var barnets fader, tillåten obduktion. Hon dog i en enbilsolycka utan kända vittnen.


Hennes kropp kastades 33 fot från bilen, vilket tyder på en mycket hög hastighet. Grober, som sägs vara en vacker kvinna, reste mycket med Clinton fram till hennes död. Jag hade förmånen att arbeta med henne under många år. Paula Grober Hon var Bill Clintons taltolk för döva. Hon reste mycket med honom från till sin död. 9 dec, , hittades hon död 33 fot från sin bil.


Inga kända vittnen, bara hennes bil var inblandad i olyckan. Casolaro var en undersökande reporter som undersökte Mena Airport och Arkansas Development Finance Authority. Han skar upp handlederna, uppenbarligen, mitt under sin utredning. Kroppen innehöll tre djupa snitt på höger handled och sju på vänster handled, gjorda av ett rakblad med en enda kant. New York Times rapporterade:. En frilansskribent som hittades död med sina handleder skurna på ett hotellrum i Martinsburg, W.


Kroppen av Joseph Daniel Casolaro, 44 ​​år gammal från Fairfax City, Va. Fallet har varit i domstol i nästan ett decennium och Mr. Anthony Casolaro från Arlington, Va. Casolaro sa att han var mycket skeptisk till att hans bror begick självmord av flera skäl, inklusive fakta att hans bror nyligen hade mottagit många dödshot och att ingen av hans anteckningar om fallet hittades med hans kropp.


Ett fynd om självmord gjordes av Dr. Wilcher var advokaten som undersökte razzian mot Branch Davidian-anläggningen i Waco, Texas. Han hittades död på en toalett den 22 juni, i hans Washington, D. Han hade levererat en omfattande intygelse med ögonvittnesvittnesmål om Waco-händelserna till Janet Reno den 21 maj. Även om han inte kunde samarbeta, rapporterades det att Wilcher arbetade med Danny Casolaro i Mena, Arkansas-utredningen.


Walker var en av Whitewater-utredarna som arbetade för Resolution Trust Corp. Han påstås ha hoppat till sin död från sin lägenhet i Arlington, Virginia den 15 augusti. Han undersökte Morgan Guaranty Whitewater-skandalen. Jon Parnell Walker En utredare som undersöker fallet med Morgan Guaranty Bank-skandalen som involverar Bill Clinton. Vince Foster sades också besöka Walkers hem regelbundet. Han kastades av en balkong och dog den 15 augusti, Wise dog den 29 november, Wise var nära medarbetare till Ron Brown och John Huang och upptäcktes död i sitt låsta kontor på fjärde våningen i handelsdepartementet.


Hon var delvis naken och hade fått kontusion i hela kroppen. Kvinnan identifierades som Barbara Alice Wise, 48, från Gambrills, Md. Anne Luzzatto, chefstalesman för handelssekreterare Mickey Kantor, sa att enheten där hon arbetade gav analyser för olika branscher i studier utformade för att öka exportförsäljningen.


Kvinnan hade senast setts vid liv på Commerce sent på onsdagseftermiddagen innan byrån stängde för Thanksgiving-helgen. Michael Farish, en mordutredare vid polisen i District of Columbia, sa att poliser inte har hittat några tecken på fult spel och tror att hon dog av naturliga orsaker. Men fallet fortsatte att utredas som ett mord, sa han. En lokal TV-station, WRC, citerade oidentifierade poliskällor som sa att kontoret där kroppen hittades var låst och kroppen var delvis naken.


Efter att hennes kropp upptäcktes gjorde Bill Clinton ett improviserat flyg tillbaka till Vita huset från Camp David. Vad gäller resten av hennes tveksamma livshistoria? Hillary och Bill Clinton strävar efter sitt mål för allt mer makt med en olympisk idrottares obevekliga övergivenhet och järnvilja. Men till skillnad från de olympiska sportamatörerna är Hill och Bill proffs: de verkar få vad de vill, oavsett kostnad.


Använd sunt förnuft. Använd sannolikhetsvetenskapen. Och fråga dig själv hur troligt är det att en genomsnittlig person skulle få så här många människor, i sin nära bekantskapskrets, att dö på mystiskt sätt eller bli offer för ett mordliknande mord.


Utan tvekan var han inte älskad av Clintons. Är det därför han hittades död med en pistol på sin 54:e birdie på en bergstopp i Pennsylvania? Jag skulle aldrig ta livet av mig. Biträdande handelssekreterare som gav John Huang särskilt säkerhetstillstånd, dog kort därefter i en liten flygolycka i Kroatien år Han omkom också i kraschen var handelsminister och tidigare DNC-ordförande, Ron Brown.


Congressional Record Volume , nummer 74 , 23 maj säger:. President, den tragiska flygolyckan i Kroatien förra månaden som tog livet av handelsminister Ron Brown tog också livet av andra framstående tjänstemän inom handelsdepartementet, inklusive Charles F.


Meissner, som var biträdande sekreterare för internationell ekonomisk politik och som också var make till Doris Meissner, kommissionären för Immigration and Naturalization Service. Charles Meissner biträdande sekreterare för internationell handel till Ron Brown, på bilden nedan med Bill Clinton. Han gav också särskilt tillstånd till John Huang.


31 maj, , var Charles ombord på samma flyg som dödade Ron Brown. Ordförande för National Chiropractic Health Care Advisory Committee dog tillsammans med sin advokat Steve Dickson i en liten flygolycka. NTSB säger att flygplanet fattade eld i luften och kraschade medan piloten försökte göra en nödlandning. Barry Seal var en drogdrivande TWA-pilot från Mena, Arkansas. Det var den där bilmekanikern Johnny Lawhorn Jr. Barry Seal var en faroälskande pilot och den mest kända kokainsmugglaren i s.


Han mördades i Baton Rouge, Louisiana, i , av tre män med maskingevär som senare arresterades och dömdes. De var colombianer och myndigheterna säger att de var kopplade till Medellins drogkartell. Louisianas åklagare berättade för U. I , började Seal köra sin smugglingsverksamhet ut från en mycket bevakad och hemlig flygplats i Mena, Arkansas. Det har funnits frågor om Bill Clinton, som var guvernör i Arkansas vid den tiden, kan ha sett åt andra hållet om han kände till narkotikasmugglingen, men det har inte funnits bevis för det.


En journalist har fått förstahandsinformation från vänner till Barry Seal. Enligt dem är namnet som hela tiden dyker upp som en nyckel till vad som hände den federala domaren Frank Polozola.


Caceres var en människorättsaktivist från Honduras som mördades i sitt hem i La Esperanza. Enligt uppgift hade hon utsett Hillary Clinton som ansvarig för den honduranska kuppen som störtade den demokratiskt valda presidenten Manuel Zelaya. Stanley Heard - ordförande i National Chiropractic Health Care Advisory Committee, dog tillsammans med sin advokat Steve Dickson i en liten flygolycka. Han hittades död efter att hans bil hade träffat en elstolpe. Hans död var ett påstått självmord och hans rapport släpptes aldrig.


Rapporter säger att pojkarna kan ha snubblat på mena Arkansas flygplats drogverksamhet. Ett kontroversiellt fall, sade den första dödsrapporten, på grund av att somna på järnvägsspår. Senare rapporter hävdar att de två pojkarna hade dödats innan de placerades på spåren.


Många kopplade till fallet dog innan deras vittnesmål kunde komma inför en storjuryn. Han dödades i ett uppläggningsrån July Barkley Jr. Reynolds 38 — Sgt. Brian Hanley 39 – Sgt. Tim Sabel 40 — Generalmajor William Robertson 41 — Överste. William Densberger 42 — Överste.


Robert Kelly 43 — Spec. Gary Rhodes 44 — Steve Willis 45 — Robert Williams 46 — Conway LeBleu 47 — Todd McKeehan. Av Cory Daniel Kappy 10 september, Han dödades runt en. Assange dök upp i det holländska programmet Nieuwsuur där han kraftigt antydde att Rich mördades och att han verkligen var hans källa via Mediaite:.


Men på frågan om Rich var en Wikileaks-källa, vägrade Assange att bekräfta eller förneka det. Zanotti nämnde några av dem:. John Ashe: Den tidigare presidenten för FN:s generalförsamling väntade på rättegång anklagad för mutbrott när han dök upp död i juni, uppenbarligen efter att ha krossat sitt eget luftrör medan han lyfte vikter i sitt hem. Victor Thorne: Thorne var själv en konspirationsteoretiker och en förintelseförnekare, men hans självmord från en självförvållad skottskada väckte uppmärksamhet från politiska medier eftersom hans senaste projekt - en kommande bok - enligt uppgift var en skattkammare av Hillary Clintons oppositionsforskning.


Joe Montano: En medhjälpare till den demokratiske vicepresidentkandidaten Tim Kaine dog av en uppenbar hjärtattack i hans Falls Church, Va. Montano, som var nära Kaine och hade varit anställd av honom i flera år, arbetade för den demokratiska nationella kommittén när han dog. Shawn Lucas: Lucas, den ledande advokaten och processservern i bedrägeriärendet mot DNC ​​inlämnat av Bernie Sanders supportrar, hittades död på sitt badrumsgolv bara den senaste veckan.


Han hade precis dykt upp i en viral video som visade ögonblicket han överraskade DNC-tjänstemän med bedrägerianklagelserna. Vad vi vet är att DNC-läckorna var skadliga, pinsamma och gav Sanders-anhängare en förnyad känsla av hat mot det demokratiska partiets etablering.

No comments:

Post a Comment